JE OK NEBÝT OK – 4. díl podcastu Fokusu Praha o duševním zdraví a lidech s duševním onemocněním

Jaký byl koncert pro duševní zdraví JE OK NEBÝT OK se skupinami PRAGO UNION a NĚCO NĚCO? Co dělá MC Kato pro své psychické zdraví a jak se téma duševního zdraví promítá do jeho tvorby? Poslechněte si další díl podcastu STUDIO DUŠE Fokusu Praha o duševním zdraví a duševních onemocněních. Připravila jej Magdalena Trusinová a nejdete jej v aplikacích Spotify a Google Podcasts.  

Ve čtvrtek 14. září se uskutečnil na Mariánském náměstí (Praha 1) koncert pro duševní zdraví s názvem JE OK NEBÝT OK. Vystoupily na něm legendy české hiphopové scény, PRAGO UNION, a skupina NĚCO NĚCO, pohybující se na pomezí popu, elektroniky a post-punku.

Cílem akce bylo umožnit jedinečné setkání lidí s duševním onemocněním se širokou veřejností, bez zdí a bariér, na podporu otevřenosti k tématu duševního zdraví.

Koncert uspořádal Fokus Praha ve spolupráci s Ústřední městskou knihovnou v Praze a pod záštitou náměstkyně primátora a radní pro oblast sociálních věcí, bydlení a zdravotnictví, Alexandry Udženiji.

Podcast podpořilo Ministerstvo zdravotnictví ČR a Magistrát hlavního města Prahy. Pokud se Vám naše podcasty líbí, můžete podpořit vznik nových dílů libovolným příspěvkem na darujme.cz/studio-duse. Za každý dar jsme velmi vděčni.

Více novinek
Přejít nahoru